Подобно арогантно отношение никога не е имало в НС. Липсата на

...
Подобно арогантно отношение никога не е имало в НС. Липсата на
Коментари Харесай

БСП: ДПС е пряко включено в мнозинството на омертата, войната и националното предателство

Подобно надменно отношение в никакъв случай не е имало в Народно събрание. Липсата на Българска социалистическа партия към този момент се отразява очевидно на това ръководство. Това съобщи в предаването  " България, Европа и светът на фокус "  на Радио " Фокус "  депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов.

" Движение за права и свободи е директно включено към мнозинство на омертата, войната и на националното изменничество. Всички авансово бяха решили кои да бъдат ръководителите на парламентарните комисии, кои да бъдат заместник-председателите. Дори не се организира никакъв парламентарен диалог сред парламентарните групи, в това число и на председателския съвет, което почтено казано, е цялостен казус за актуалното Народно заседание от 1989 година насам до момента ", означи Гуцанов и разяснява напускането на пленарна зала от Българска социалистическа партия.

" И по тази причина решението на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " беше, че освен това положения няма смисъл даже да бъде обсъждано каквото и да е в пленарната зала. Те са го решили на така наречен техен ръб сред " Продължаваме промяната “ – " Демократична България “ и ГЕРБ, след което е минал на по-горната инстанция утвърждение от Движение за права и свободи и по този метод влезе в пленарна зала. По-лошото в цялата тази обстановка е, че с изключение на управленията на непрекъснатите комисии в Народното събрание, по този метод се подхожда и към регулаторните органи. По този метод са написани изискванията за присъединяване, единствено не са написани имената на хората, които ще бъдат назначени за подуправител и за шеф на Българската национална банка. И по същия метод най-вероятно ще се подходи и за Здравната каса, защото видяхте, през вчерашния ден беше останала само кандидатурата на проф. Жени Начева и в последния миг се оказа, че няма за какво да гласоподават за нея, просто ще се внесе смяна в закона да се извършва длъжността от някой от заместниците до момента, до момента в който се разбере тази омерта какъв да е идващият шеф на Здравната каса. Така че такова знамение до момента никой не си е разрешавал да прави в Народното събрание ", разяснява Гуцанов от Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР